Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Doel

Op de hoogte blijven van actuele regelgeving, nieuwe product-ontwikkelingen, systeemeisen en technieken in de blusschuimtechniek.

Doelgroep

Het seminar is interessant voor iedereen die te maken heeft met brandbeveiligingssystemen met schuim. Dit zijn o.a. medewerkers van architecten en adviesbureaus, projectontwikkelaars, medewerkers technische dienst die het systeem onderhouden, de brandweer, verantwoordelijken voor brandveiligheid en aannemers en uitvoerders. Vele enthousiaste groepen hebben de laatste jaren aan onze seminars deelgenomen. Dit jaar organiseren we naast de seminars over blusschuim en blusschuimtechniek kennissessies met betrekking tot specifieke branches.

Wat komt aan bod?

  • Systeemtechnologie
  • Blusschuim en de actuele milieuaspecten
  • Schuimbijmengsystemen
  • Voorschriften en regelgeving
  • Onderhoud & schuimtesten
  • Lineaire hittedetectie


Live demonstraties

Alle blusschuimsystemen die behandeld worden tijdens het seminar hebben wij in ons bedrijfspand geïntegreerd en worden live gedemonstreerd. Hierdoor kunnen wij u zowel de theoretische als praktische kant van blusschuimtechniek laten ervaren.

Deelname

Seminars vinden plaats bij ons in het bedrijf te Oudkarspel en duurt van ca. 09:30 uur tot 16:00 uur. De lunch wordt door ons verzorgd. Aan het seminar zitten geen kosten verbonden. Via onderstaande button kunt u zich aanmelden. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat waarmee u uw kennis van blussystemen naar uw klant kunt profileren.