Project omschrijving

De afgelopen jaren wordt op onze website wekelijks het laatste nieuws aan u gepresenteerd. Zeer regelmatig betreft het hier een blusschuimsysteem in een vliegtuighangar. Ook deze keer kunnen wij u melden dat er deze week opnieuw een systeem is geleverd ter beveiliging van een vliegtuighangar. In dit geval een Hangar waarin Eurofighters, de Europese tegenhanger van de JSF, ondergebracht worden.

Na een korte rekensom betekent dit de tiende door InnoVfoam beveiligde hangar in twee jaar tijd! Een geweldige prestatie welke InnoVfoam de komende jaren hoopt door te trekken. Het cijfer bewijst immers de enorme ervaring die InnoVfoam inmiddels heeft opgedaan in deze tak van sport.

Op de foto’s hieronder is duidelijk te zien welke componenten er deze week geleverd zijn. Het gehele project is een combinatie van 8 elektrisch bedienbare blusmonitoren en één overzichtelijk besturingssyteem. Het speciale aan deze opdracht is de combinatie met warmtebeeldcamera’s die op de monitoren gemonteerd zijn. Hiermee is ook bij dichte rook zicht op de brandhaard. Op het bedieningspaneel zijn beeldschermen geplaatst waarop de camerabeelden zichtbaar zijn.

Bijgaand een aantal foto’s van de oplevering ter plaatse.