Brandbeveiliging voor de industrie

Zoekt u een oplossing voor het beveiligen van uw bedrijf binnen de petrochemische of farmaceutische industrie? Wij helpen u graag met samenstellen van het voor u geschikte blusschuimsysteem.

Wij weten dat bijvoorbeeld tankopslag, verwerking en transport van brandbare vloeistoffen, overslag van schip naar tankwagen of railtransport allemaal activiteiten zijn met een verhoogd brandrisico. Daarom ontwikkelen wij ook voor deze sectoren blusschuimsystemen ter bestrijding van brand. Allemaal afgestemd op de specifieke wensen van onze klanten. Geen bedrijf is hetzelfde en daarom ontwikkelen wij voor elke klant een passende brandbeveiligingsoplossing.

Graag delen wij onze kennis en opgedane ervaring in de petrochemische branche om de juiste blusschuimsystemen voor u als klant op maat samen te stellen. Vanaf de tekentafel tot aan de installatie van de brandblussystemen zullen wij u begeleiden.

FAT
Ook hier bieden wij de mogelijkheid om de systemen vooraf door middel van een Factory Acceptance Tests (FAT) af te nemen en zorgen wij dat het blusschuimsysteem bij oplevering volledig naar uw wensen werkt.

Projecten
Door de jaren heen hebben wij met goed resultaat voor onderstaande bedrijven blusschuimsystemen opgeleverd: VOPAK, Oiltanking, Shell, Exxon, Avia, BP, AS Termoil, OMW, NAM, DSM, Ineos Nova, Caldic, Dupont en DOW Chemicals, GFS Oostende, Botlek Tank Terminal.

Topics
Wij hebben specifieke producten en systemen doorontwikkeld: onze topics. De verschillende topics voor deze branche vindt u achter de onderstaande foto’s.

Liftmonitor
Elektronisch bijmengsysteem
Fluorvrij Blusschuim
FAT
Alle Systemen & Producten
Blustoren Koppers

Koppers

Voor onze klant Koppers uit Denemarken waren wij vanaf het ontwerp betrokken bij de ontwikkeling van de brandbeveiliging voor hun petrochemische fabriek. Bijzonder aan dit project is dat de 4 blusmonitoren op torens in staat zijn de gehele fabriek te bestrijken. Vanaf strategische posities wordt blusschuim gespoten naar het brandende object zoals een opslagtank. Voor dit project hebben wij 3 dieselpompen geleverd die per stuk 11.000 liter water per minuut kunnen pompen, de gelijktijdigheid van 2 pompen levert de maximale systeemflow van 22.000 liter per minuut. Het 1% fluorvrije Re-Healing blusschuim wordt door een InnovDos bijmengsysteem bij de hoofdwaterstroom bijgemengd.

Weet u niet zeker welke oplossing bij uw bedrijf past?

U bent altijd welkom bij ons op kantoor zodat wij samen tot een passende oplossing voor uw blusvraagstuk kunnen komen. Wilt u meer informatie over de oplossingen? Download dan de bijbehorende brochure.

Download brochure

Op de hoogte blijven van actuele regelgeving, nieuwe productontwikkelingen, systeemeisen en technieken in de blusschuimtechniek.