Brandbeveiliging op zee

Voor brandbeveiliging op zee kunnen wij offshore vaartuigen en reddingboten voorzien van blusschuimsystemen. Wij hebben voor de KNRM-vloot speciale blusschuimsystemen geleverd waarmee bijvoorbeeld machinekamerbranden geblust worden. Dit systeem heeft zijn nut reeds bewezen. Voor offshore vaartuigen bieden wij brandblusmonitoren conform de FiFi-classificatie.

Een betrouwbaar en handzaam blussysteem, wat zo min mogelijk gewicht toevoegt. Dat is wat wij u kunnen bieden. Bent u zelf op zoek naar een dergelijke brandbeveiligingsoplossing en wilt u graag weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op.

Projecten
Op het gebied van de scheepvaart hebben wij onder andere projecten uitgevoerd voor: de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij KNRM (Arie Visser reddingboten), Gemeente Gorinchem (Blusveerpont Gorinchem X), Holland Special Pumps, Rederij Noortgat en de Feuerwehr Bremen.

Topics
Wij hebben specifieke producten en systemen doorontwikkeld: onze Topics. De verschillende topics voor deze branche vindt u achter de onderstaande foto’s.

DIFFS
Skid-mounted systemen
Fluorvrij Blusschuim
FAT
Alle Systemen & Producten
Succesvolle commissioning JSS Karel Doorman

Koninklijke Marine, Karel Doorman

InnoVfoam BV stelde tijdens de commissioning trip op de Noordzee in week 31/32 van 2014 de geleverde blusschuimsystemen in bedrijf. De electrisch bedienbare brandblusmonitoren ter beveiliging van de enorme helikopterdecks toonden een overtuigende schuimopbouw met mooie jets. Ook de vele schuimproportioners in het schip en de 2 schuimpompskids werkten uitstekend. Met trots kan InnoVfoam terugkijken op een geslaagd project voor de Koninklijke Marine. Onderstaande foto's en video geven een impressie van een test. 

Weet u niet zeker welke oplossing bij uw bedrijf past?

U bent altijd welkom bij ons op kantoor zodat wij samen tot een passende oplossing voor uw blusvraagstuk kunnen komen. Wilt u meer informatie over de oplossingen? Download dan de bijbehorende brochure.

Download brochure

Op de hoogte blijven van actuele regelgeving, nieuwe productontwikkelingen, systeemeisen en technieken in de blusschuimtechniek.