Brandbeveiliging voor hangars

Al jaren leveren wij blusschuimsystemen voor hangars en onderhoudsgebouwen op vliegvelden. Hiervoor ontwikkelen wij keer op keer op maat gemaakte innovatieve blusschuimsystemen met bijvoorbeeld schuimmakers die vanuit de vloer blusschuim aanbrengen onder het vliegtuig om zo snel mogelijk een eventuele brand of lekkage van brandstof te kunnen afdekken.

Bent u op zoek naar een ervaren én innovatieve ontwikkelaar van betreffende brandblussystemen, dan helpen wij u graag! Wij bieden u klant gespecificeerde blusschuimsystemen als hoofd blussysteem of underwing protection met bijvoorbeeld schuimbijmengsystemen, afstandbedienbare blusmonitoren en middel- of lichtschuimsystemen.

We kunnen u voorzien van verschillende soorten PFAS-vrij blusschuim, geschikt voor zwaarschuim, middelschuim en lichtschuim.

Testen
Op onze hoofdlocatie in Oudkarspel beschikken wij over diverse test- en demonstratiefaciliteiten. Hier kunnen wij voor onze klanten Factory Acceptance Testen (FAT) uitvoeren of potentiële nieuwe klanten inzicht geven in de producten, systemen en diensten die wij leveren. Natuurlijk bieden wij ook de mogelijkheid om onze brandblussystemen ‘on site’ (SAT) te testen op bijvoorbeeld flow, bijmenging en overall performance.

Projecten
Onze brandbeveiligingssystemen hebben wij onder meer geïnstalleerd voor: Air Berlin, Airbus, Aviation Cosmetic Malta, Düsseldorf Airport, Frankfurt Hahn Airport, KLM Royal Dutch Airlines en Lufthansa.

Topics
Wij hebben specifieke producten en systemen doorontwikkeld: onze topics. De verschillende topics voor deze branche vindt u achter de onderstaande foto’s.

Elektronisch bijmengsysteem
Liftmonitor
Lichtschuim Outside Air
Dakmonitor
Alle Systemen & Producten
Geslaagde oplevering vliegtuig hangars te Hamburg

Airbus

In juni 2013 was een team van InnoVfoam BV aanwezig bij de live test van een brandblussysteem in 2 nieuwe productiehallen voor het grootste passagiersvliegtuig ter wereld.  In elke hangar zijn de volgende systemen in bedrijf gesteld: Dankzij het door InnoVfoam BV geleverde geavanceerde besturings systeem is het mogelijk gemaakt dat de vier FWM-6 EL Monitoren het totale oppervlakte van het vliegtuig beveiligd, de twee FWM-4EL Monitoren de vleugels en body beveiligen en de FWM-2EL Monitor de cockpit beveiligt. De totaal gezamenlijke bluscapaciteit bedraagt bijna 40.000 liter water/schuim per minuut!

Weet u niet zeker welke oplossing bij uw bedrijf past?

U bent altijd welkom bij ons op kantoor zodat wij samen tot een passende oplossing voor uw blusvraagstuk kunnen komen. Wilt u meer informatie over de oplossingen? Download dan de bijbehorende brochure.

Download brochure

Op de hoogte blijven van actuele regelgeving, nieuwe productontwikkelingen, systeemeisen en technieken in de blusschuimtechniek.