Voor welke branche bent u op zoek naar brandbeveiliging?

Bent u op zoek naar brandbeveiligingsoplossingen voor uw bedrijf? Wij helpen u graag met het vinden van de juiste blussystemen die passen bij úw branche.

Onze brandbeveiligingssystemen worden ingezet binnen verschillende branches waar brandbeveiliging essentieel is. U vindt op onze site verschillende projecten waar wij onze blussystemen met goed resultaat geleverd hebben. 

Wij streven ernaar onze klanten te helpen in het gehele traject: van de ontwikkeling en engineering van een passende blusinstallatie tot de inbedrijfstelling en het onderhoud van het betreffende brandblussysteem. 

In onze bedrijfspanden in Oudkarspel bieden wij de mogelijkheid om alle systemen te testen door middel van een Factory Acceptance Test (FAT) tot een capaciteit van 11.000 ltr/min. Ook kunnen wij de nieuwste ontwikkelingen op het gebeid van blusschuimtechnieken demonstreren in ons Research & Development Center, waaronder onze eigen ontwikkelde lichtschuimgenerator, dak geïntegreerde blusmonitoren en daalsysteem voor het eenvoudig onderhouden van de blussystemen.

Wij proberen daar waar mogelijk altijd fluorvrij blusschuim te gebruiken. Deze schuimen zijn PFAS-vrij en dus de meest milieuvriendelijke oplossing.

MORE THAN FOAM

Branches

Blusschuimsystemen voor luchtvaart

Blusschuimsystemen voor hangars

Hangars en onderhoudsgebouwen op vliegvelden worden beveiligd met blusschuimsystemen om eventuele lekkages van vliegtuigbrandstof snel te kunnen afdekken.

Luchtvaart oplossingen
blusschuim systeem voor de Petrochemie

Brandbeveiliging voor petrochemische industrie

Tankopslag, overslag van schip naar tankwagen of railtransport, verwerking en transport van brandbare vloeistoffen, het zijn allemaal activiteiten met een verhoogd brandrisico. blusschuimsystemen zijn een adequaat middel ter bestrijding van brand voor deze risico’s.

Industrie oplossingen
Deck Integrated Foam Firefighting Systems / DIFFS

Helideckbeveiliging

Voor helidecks worden strenge eisen gesteld aan de brandbeveiliging, om in geval van een calamiteit effectief te kunnen blussen. InnoVfoam BV levert verschillende technologiën om een efficiënte blussing van een helideck te bereiken.

Helideck oplossingen
brandbeveiliging voor opslag en Logistiek

Blusschuimsystemen als magazijnbeveiliging

Voor opslagruimtes voor gevaarlijke stoffen geldt dat een snelle, effectieve brandblussing met gering watergebruik essentieel is. Voor het beveiligen van opslagruimten wordt daarom gekozen voor een lichtschuimsysteem. InnoVfoam levert hiervoor componenten en technologieën.

Opslag & Logistiek oplossingen
Brandbeveiliging voor Afvalverwerking en recycling

Brandbeveiliging Afvalverwerking en Recycling

De opslagbunker bij vuilverbrandingsinstallaties vormt een bijzonder groot brandrisico. Het is essentieel dat brand in een vroeg stadium wordt herkend en ‘automatisch’ geblust.

Afvalverwerking oplossingen
Offshore blusbeveiliging

Blusschuimsystemen voor offshore platforms

Helidecks en boorinstallaties van offshore platforms worden beveiligd met blusschuimsystemen.

Offshore oplossingen
FIre protection at sea

Brandbeveiliging in de scheepvaart

Voor brandbeveiliging op zee worden luxe jachten offshore vaartuigen voorzien van blusschuimsystemen.

Maritiem oplossingen
Firefighting robot

Blusschuimsysteem voor brandweervoertuigen

Brandweervoertuigen die gebruikt worden voor brandbestrijding in de petrochemische sector, worden voorzien van schuimbijmengsystemen voor het afdekken van vloeistoffen met schuim. InnoVfoam levert de technologie en de producten om een naar klantspecificaties gebouwd voertuig uit te rusten met een efficiënt en betrouwbaar blusschuimsysteem.

Brandweer oplossingen

Op de hoogte blijven van actuele regelgeving, nieuwe productontwikkelingen, systeemeisen en technieken in de blusschuimtechniek.