Blusschuimsysteem voor voertuigen

Bent u op zoek naar een partner die ervaring heeft in het ontwikkelen van klant gespecificeerde aanpassingen op voertuigen? Wij helpen u graag!

Wij voorzien brandweervoertuigen, die gebruikt worden voor brandbestrijding in de petrochemische sector, van schuimbijmengsystemen voor het afdekken van (brandbare)vloeistoffen met blusschuim. Wij leveren de technologie en de producten om deze voertuigen uit te rusten met een efficiënt en betrouwbaar blusschuimsysteem.

Zo hebben wij een succesvol en innovatief schuimbijmengsysteem ontwikkeld waarbij op elk van de 6 slangaansluitingen naar keuze water of schuim afgenomen kan worden. Er kan daarbij gekozen worden voor 1%, 3% of 6% schuimbijmenging. Dit kan ook door middel van elektrische omstelling op het elektrisch bedienbare dak kanon worden toegepast.

Wij proberen altijd met onze klanten mee te denken in mogelijkheden om klantspecifieke oplossing te bedenken. Heeft u ons advies nodig? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij adviseren u graag!

Testen

Het toetsen van te leveren producten en systemen kan bij ons op locatie in Oudkarspel (Factory Acceptance Test, FAT), of na levering en montage, op locatie van de klant (Site Acceptance Test, SAT). We willen 100% zekerheid dat onze klanten tevreden zijn met de producten en diensten die wij leveren.

Projecten

Onze apparatuur wordt onder andere gebruikt in voertuigen die gebouwd zijn door: Dutch Rescue Vehicles, Lentner, EMPL en Vogt.

Skid-mounted systemen
Elektronisch bijmengsysteem
Fluorvrij Blusschuim
FAT
Alle Systemen & Producten

Weet u niet zeker welke oplossing bij uw bedrijf past?

U bent altijd welkom bij ons op kantoor zodat wij samen tot een passende oplossing voor uw blusvraagstuk kunnen komen. Wilt u meer informatie over de oplossingen? Download dan de bijbehorende brochure.

Download brochure

Op de hoogte blijven van actuele regelgeving, nieuwe productontwikkelingen, systeemeisen en technieken in de blusschuimtechniek.