Blusschuimsystemen voor helideck beveiliging

Vele helidecks hebben wij al mogen voorzien van brandbeveiliging. Meestal op de daken van ziekenhuizen, waarbij zeer strenge eisen worden gesteld aan brandveiligheid vanwege de bevolkingsdichtheid om en nabij deze gebouwen. Maar ook zijn onze brandbeveiligingssystemen toegepast op offshore platformen en schepen.

Ons Deck Integrated Fire Fighting System (DIFFS) voldoet aan CAP 437 en ons FlexiNozzle Systeem met ringleiding en het Fire Monitor System (FMS) voldoen aan de ICAO voorschriften.

Wij leveren verschillende technologieën om efficiënte blussing van een helikopterplatvorm te garanderen. Volledig afgestemd op de wensen van onze klanten bieden wij een compleet werkend blussysteem met daarin verwerkt: blusmonitoren, besturingssysteem en schuimbijmengsysteem. De brandbluspomp, watertank, appendages, elektrische bekabeling en het leidingwerk is samengebouwd op een stalen frame. Dit wordt in zijn geheel als plug and play bij u afgeleverd.

Testen
Bij ons op locatie kunnen wij met onze uitgebreide testfaciliteiten Factory Acceptance Testen (FAT) voor onze klanten uitvoeren. Bestelde producten en systemen worden hiermee voor aflevering getoetst op de gewenste karakteristieken. Zowel flow testen, bijmeng testen als ook performance testen met blusmonitoren of speciale nozzles kunnen uitgevoerd worden. Natuurlijk bieden wij onze klanten ook de mogelijkheid op een Site Acceptance Test (SAT) waarbij wij onze afgeleverde systemen, na montage, bij de klant op locatie volledig testen.

Demonstratie mogelijkheden
Op het dak van ons bedrijfspand in Oudkarspel hebben wij 3 verschillende soorten helidecksystemen geïntegreerd. Op deze manier kunnen wij u op verzoek demonstreren wat onze blusschuimsystemen inhouden (flexi- nozzle/pop-up nozzle/monitor systemen).

Projecten
Onze helideckbeveiligingssystemen zijn onder andere in gebruik bij: VU Ziekenhuis Amsterdam (NL), Elisabeth ziekenhuis Tilburg (NL), Isala ziekenhuis Zwolle (NL), Allgemeines Krankenhaus Wien (AT), Klinikum Rosenhöhe (DE), Klinikum Bad Rothenfelde (DE), Unfallkrankenhaus Frankfurt am Main (DE), Universitätsklinikum Leipzig (DE),  Mutterhaus Trier (DE), Universitätsklinikum Freiburg (DE) en het Ljubljana Hospital (SI).

Topics
Wij hebben specifieke producten en systemen doorontwikkeld: onze Topics. De verschillende topics voor deze branche vindt u achter de onderstaande foto’s.

Skid
DIFFS
Fluorvrij schuim
FAT
Alle Systemen & Producten

HMC Westeinde

7 Juli 2020 vond de officiële oplevering plaats van het door ons geleverde helidecksysteem bij het Haaglanden Medisch Centrum Westeinde in Den Haag. In aanwezigheid van een groep genodigden is de brandbeveiliging op het H1 helideck naar volle tevredenheid getest en in gebruik genomen.

Weet u niet zeker welke oplossing bij uw bedrijf past?

U bent altijd welkom bij ons op kantoor zodat wij samen tot een passende oplossing voor uw blusvraagstuk kunnen komen. Wilt u meer informatie over de oplossingen? Download dan de bijbehorende brochure.

Download brochure

Op de hoogte blijven van actuele regelgeving, nieuwe productontwikkelingen, systeemeisen en technieken in de blusschuimtechniek.