Project omschrijving

Regelmatig informeren wij u via onze website over de ingebruiknames van de geleverde systemen in vooral Nederland, België, Engeland & Duitsland. Echter heeft InnoVfoam afgelopen jaar een volledig blusschuimsysteem geleverd voor Q8 Petroleum in Luxemburg.

Q8 Petroleum houdt zich in Europa bezig met onderzoek, raffinage, blending, marketing, verkoop en logistieke werkzaamheden rond aardolieproducten. InnoVfoam leverde afgelopen jaar o.a. een samengebouwd schuimpompskid, een schuimconcentraattank, schuimmengers en een elektrisch gestuurde monitor met afstandbediening. Voor het systeemontwerp tekende Provi’safe, een gerenommeerd belgische ingenieursburo brandbeveiliging.

De systemen zijn geleverd voor de beveiliging van de overslagterminal op de locatie in Luxemburg. In week 8 van 2014 was InnoVfoam met drie service engineers aanwezig om de geleverde systemen in gebruik te nemen, te testen en op elkaar af te stemmen.

Hieronder zijn een aantal foto’s te zien van de geleverde systemen en een video van de inbedrijfname.  Mocht u vragen hebben of heeft u interesse in de geleverde systemen, verwijzen wij graag naar de contactgegevens op deze website.